Hostel Mountain Breeze

Predeal, este statiunea ideala pentru petrecerea unui concediu in aer curat, nepoluat, puternic ozonat si in liniste, ofera in acelasi timp si posibilitatea desfasurarii unor activitati de odihna activa, divertisment si sporturi extreme.

In frumoasa statiune montana Predeal, departe de zgomotul traficului aglomerat al drumului national, intr-un linistit si cochet cartier de vacanta, se afla un impunator si elegant Hostel.

Specific arhitecturii montane dar si aromniei perfecte a albului si negrului, Hostel Mountain Breeze se recomanda prin eleganta si rafinament.

Hostel Mountain Breeze beneficiaza de o pozitie exceptionala, ce deschide privirilor o splendida panoramă a statiuni dar si spre peisajul muntilor impaduriti.

Unitatea turistica: Hostel Mountain Breeze are in compunere urmatoarele tipuri de servicii: cazare, restaurant, bar, terasa, sala de conferinta, teren de sport, loc de joaca copii, fitness/sala de gimnastica, sauna, club de noapte/discoteca.

Descrierea unitatii:

Hostel Mountain Breeze poate asigura pina în 80 de locuri de cazare/serie, repartizate in 29 spatii de cazare, astfel: 17 camere duble, 4 camere cvadruple, 4 camere triple, si 4 apartamente cu 1 dormitor si living.

Majoritatea camerelor au balcoane, cu vederi superbe panoramice a statiunii Predeal si a Muntiilor Bucegi.

Puteti savura aroma cafelei, sorbind in acelasi timp din frumusetea peisajului care vi se deschide în fata ochilor, în acest sens, va recomandam cele 4 apartamente prevazute cu balcoane spatioase dar si cu aranajament intim si montan.

Facilitati: Parcarea proprie a complexului, internet wireless, sala de fitness/gimnastica, sauna, jacuzzi, seif receptie, camere nefumatori, camera pentru bagaje, loc de joaca pentru copii, restaurant, bar, terasa, curte interioara, sala conferinte, organizare de evenimente, room-service, tel/fax receptie, plata cu cardul.

Dotari si utilari camere: telefon, televizor color cu cablu, birou de lucru, minibar/frigider, baie cu cada, grup sanitar propriu, uscator de par, camerele au balcon, incalzire centralizata proprie, apa calda permanenta.

 

Restaurant:

Hostelul detine propriul restaurant cu bar, situat la parterul cladirii, insumand 80 de locuri, terasa de vara cu o capacitate de 30 de locuri. Bucataria noastra ofera o gama variata de specialitati culinare, iar specificul bucatariei noastre este ca preparatele din carne sunt gatite fara ulei.

Preparate traditionale, mancaruri romanesti

Terasa de vara/Loc de joaca

In curtea hostelului, va recomandam sa va racoriti la umbra cetenilor de brazi pe terasa de vara, iar daca doriti sa va bucurati alaturi de cei mici de vivacitatea si veselia lor, va punem la dispozitie in imediata apropiere un loc de joaca pentru copii.

Sala de conferinte

Unitatea noastra detine sala de conferinte cu o capacitate de 50 de locuri echipata, dotata si utillata corespunzator pentru organizarea de seminarii, prezentari, cursuri educative, conferinte si congrese.

Avem capacitate si disponibilitatea sa organizam team building, evenimente speciale, banchete, receptii, mese festive, mese oficiale, intruniri de afaceri, nunti, petreceri.

Activitati/Servicii sportive

Unitatea noasta poate asigura la cerere serii de cantonamente si tabere sportive, vacante la munte, putand pune la dispozitie sala de sport si terenul de sport propriu (multifunctional), alte servicii si facilitati solicitate in cadrul pachetului turistic.

Acces auto:

La hostelul nostru este foarte simplu, la doar 500 metri de gara Predeal, in directia Cioplea, imediat dupa podul CFR, urmati prima strada la dreapta, aproximativ 50 m (în spatele hotelului Carpați).

Hostel Facilities
Bucătărie la dispoziție
Serviciu spălare haine
Parcare
Loc de joacă
Wifi gratuit
Karaoke
Grătar
Camere comune
Camere pentru familie
Cafe
Foc de tabără
Biroul de turism / tur
Depozitare bagaje
Dormitor de femei

GPS: 45.508953, 25.580061

Hostel Mountain Breeze
Predeal, judetul Brasov, Strada Nicolae Bălcescu, nr. 10
0722.910.422
All year round