Hostelling International

Hostelling International

Hostelling International

Hostelling International este o rețea de asociații de hosteluri pentru tineret non-profit de nivel mondial.

Hostelling International (HI) este o organizație caritabilă care administrează o federație de asociații de hosteluri pentru tineri. Asociațiile de hosteluri pentru tineri oferă o rețea de locații de cazare în mai mult de 80 de țări.

Considerăm că explorarea și călătoriile duc la o mai bună înțelegere a altor culturi, creându-se astfel o lume mai pașnică, mai înțeleaptă și mai tolerantă. Aceasta este și a fost misiunea noastră de aproape 100 de ani.

Funcționăm „pentru bine și nu pentru profit”, ceea ce înseamnă că șederea dvs. ar trebui să fie mai ieftină, contribuind la ceva uimitor - orice surplus de fonduri este reinvestit în hostelling accesibil și nu în acționari.

Hostelling International are organizații membre care sunt cunoscute drept „YHA” (Youth Hostel Association) în aproximativ 20 de țări diferite și unele dintre organizațiile mai mari există în: Anglia și Țara Galilor - „YHA England & Wales”, Australia - „YHA Australia”, Noua Zeelandă - „YHA Noua Zeelandă”, China -„YHA China”, Taiwan - „Taiwan YHA”, Pakistanul - „Pakistan YHA”.

În toate organizațiile care operează cu numele YHA, există peste 700 de hosteluri pentru tineri, distribuite în aproximativ 600 de orașe. Unele dintre cele mai populare hosteluri YHA sunt situate în orașe precum Londra, Oxford, Sydney, Melbourne, Auckland și Hong Kong.

Toate asociațiile de hosteluri pentru tineri funcționează ca o organizație non-profit cu scopul de a ajuta tinerii cu mijloace limitate. Puteți găsi detaliile de contact ale celei mai apropiate organizații YHA, accesând pagina noastră sau puteți găsi o locație specifică YHA, căutând site-ul nostru în orașul în care există. (de ex. YHA Londra) În unele țări, organizația și-a schimbat numele, prin urmare, nu veți găsi un YHA SUA sau YHA Canada, de exemplu. Sunt cunoscuți ca HI ​​SUA și HI Canada.