Retro Youth Hostel Cluj-Napoca

Localizat exact în centrul Clujului, pe o arteră pietonală liniștită, lângă vechiul zid medieval al orașului, la 500 de metri de Universitatea "Babeș - Bolyai", Retro Hostel oferă 50 de locuri de cazare și mic dejun în regim de hostel în camere single, duble, triple cu băi proprii sau comune, precum și în dormitoare de 4 sau 6 locuri.

Acordăm reduceri substanțiale pentru grupurile mari, precum și pentru clienții de lungă durată!

În timpul vizitării orașului veți căuta cu siguranță un loc de cazare central, confortabil, ieftin și cu micul dejun inclus. Hostelul nostru este o alternativă ce merită luată în considerare datorită poziției ultracentrale, a serviciilor oferite și prețurilor praticate.

Indiferent dacă ați pornit la drum cu familia, individual sau în grup, Retro Youth Hostel va oferă cazare și servicii turistice. Dispunem în total de 50 de locuri de cazare amenajate modern în camere single, duble, twin, triple, cvadruple și dormitoare de 6 locuri, cu baie proprie și/sau cu toalete comune. Camerele sunt bine întreținute, proaspăt zugrăvite și curate. Totodată, punem la dispoziția clienților o bucătărie echipată complet, săli de masă și de internet, o saună, precum și un spațiu comun amenajat dintr-o fostă pivniță.

Hostel Facilities

GPS: 46.766735, 23.587960

Experiența celor doi ani de pandemie covid a însemnat un dezastru pentru sectorul economic al turismului. Politicile de restricționare a mobilităților turistice au afectat grav activitățile HORECA, iar hostelurile nu au făcut excepție, ele fiind afectate poate cu atât mai mult cu cât sunt dedicate cu predilecție mobilităților turistice de grup.

Nici Retro Hostel Cluj nu a făcut excepție în acești doi ani de penurie turistică, însă odată ieșiti din sfera anilor pandemici, ne-am capacitat forțele pentru a relansa turismul de tineret pe zona Cluj Napoca. În acest sens, am profitat de liniștea lunilor trecute pentru a renova locația, a aduce ultimele îmbunătățiri, a ne reface oferta de cazare și oferta turistică.

Noul an 2023 l-am întâmpinat optimiști, cu personal mai puțin dar la fel de entuziast. Suntem pregătiți să oferim servicii de cazare și servicii turistice tuturor turiștilor care ne vor trece pragul. De asemenea, pentru festivalurile care vor avea loc în Cluj, deja bine-cunoscutele Untold, Electric Castle, Jazz in the Park, Zilele Clujului sau Festivalul de Film Tiff, suntem deja parțial ocupați și așteptăm pe mai departe solicitări.

Metoda de activitate hibridă – recepție parțial deschisă / parțial virtuală – a reușit să dea rezultate, deși recunoaștem că a scăzut puțin dinamica și interacțiunea inter-umană. Din acest punct de vedere, sperăm să putem compensa acest deficit cu ajutorul unor studenți voluntari, care vor dor să își petreacă parțial vara într-un mediul dinamic și interactiv.

Excursiile noastre sunt disponibile spre a fi rezervate, ele pot fi consultate pe site-ul www.retro.ro.

Sperăm ca noul an turistic să aducă tuturor operatorilor din zona turismului de tineret un mult-așteptat restart!

Vă așteptăm la Retro Hostel!

Radu Vădeanu, manager

Retro Youth Hostel Cluj-Napoca
str. Potaissa nr. 11-13, Cluj-Napoca
0040-264-450452
All year round